/>

Kosteusmittaus, viemärikuvaus ja kuivauspalvelut

Espoo, Helsinki, Vantaa ja koko Uusimaa


Putkihuolto Arina Oy palvelee kattavasti monenlaisissa LVI-töissä. Omaamme laajan ammattitaidon ja kokemuksen, joten asennus-, huolto- ja korjaustöiden ohella palveluihimme kuuluvat myös kosteusmittaus, viemärikuvaus sekä kuivauspalvelut. Tämän tyyppisissä töissä tarkkuus ja tulosten luotettavuus ovat tärkeitä, ja toteutammekin työt laadukkaalla laitteistolla sekä tietysti asiantuntevalla henkilökunnalla. Pääasiallista palvelualuettamme ovat Espoo, Helsinki ja Vantaa sekä sopimuksen mukaan koko muukin Uusimaa. Ota meihin heti yhteyttä, mikäli huomaat tiloissa kosteusvaurioita tai epäilet vesivahinkoa − nopea toiminta säästää pitkän pennin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Viemärikuvaus

Olipa kyseessä sitten omakotitalon putket taikka kunnan viemäriverkosto, kannattaa viemärikuvaus suorittaa säännöllisesti. Näin pystytään tarkkailemaan viemäriputkien kuntoa ja kohdistamaan korjaus- ja huoltotoimet tehokkaasti sinne, minne niitä tarvitaankin. Vanhoissa omakotitaloissa sekä kerrostaloissa putkiremontti alkaa olla ajankohtainen noin 40 vuoden jälkeen – tietysti tapauskohtaisesti. Putkistojen kuntoa kannattaa tarkkailla ja mieluummin tilata viemärikuvaus varmuuden vuoksi kuin harmitella jälkeenpäin, kun putkirikko on tapahtunut.


Kuivauspalvelut

Mikäli kiinteistön tai huoneiston tiloissa on havaittu vesivahinko, on se tietysti saneerattava. Kuivauspalvelu, tarkemmin sanottuna tilakuivaus, on vesivahinkosaneerauksen ensimmäinen askel. Tilakuivauksen lisäksi kuivauspalveluihimme kuuluvat pintakuivaus sekä rakennekuivaus.