/>
Putkityöt taloyhtiöille

Laatua ja vastuullisuutta LVI-töihin

Olemme palveleva putkiliike, joka suorittaa vaativatkin putkityöt vahvalla ammattitaidolla ja tarkkuudella päivystäen ympäri vuorokauden. Kun teemme asennukset, korjaukset tai muut putkityöt taloyhtiöille, käytämme aina vain laadukkaita ja tyyppihyväksyttyjä tuotteita tunnetuilta LVI-tukkureilta. Ammattitaitoinen työvoima takaa hyvän lopputuloksen – olipa sitten kyseessä kylpyhuone-, keittiö- tai wc-tilat, lämmitysjärjestelmän muutostyö tai putkiston sukitus. Sukituksessa yhteistyökumppaninamme toimii Suomen Putkisto Palvelu Oy, ja hyödynnämme tarvittaessa muitakin alan ammattiyrityksiä.

Putkityöt taloyhtiöille Espoosta
koko pk-seudulle

Palvelemme myös huoltoyhtiöitä, isännöitsijöitä ja yrityksiä


Monipuoliset putkityöt taloyhtiöille, huoltoyhtiöille, isännöitsijätoimistoille sekä remonttiliikkeille ovat ydinosaamistamme. Toteutamme laadukkaasti niin erilaiset asennukset kuin suuremmatkin LVI-urakat. Lisäksi korjaamme, vaihdamme ja huollamme vesijohtokalusteet kuntoon. Kauttamme hoituvat myös valvontapalvelut, kuivauspalvelut, viemärin kuvaukset sekä painehuuhtelut ja tarvittavat viranomaistarkastukset. Tällä niin sanotulla ”ammattilaispuolella” ymmärrämme tarkasti asiakaskuntamme erityistarpeet, ja toiminnassamme korostuvatkin aikataulujen pitäminen, hyvä viestintä sekä kustannustehokas työskentely. Palvelemme tehokkaasti niin Espoon, Helsingin sekä Vantaan alueilla kuin muuallakin Uudellamaalla.

Pyydä putkimies ilmaiselle arviointikäynnille

Luotettava kosteusmittaus & viemärikuvaus

Kosteusmittaus ja viemärikuvaus ovat yksiä kysytyimmistä palveluistamme. Kosteusmittaus on syytä teettää heti, jos on pienintäkään epäilystä vesivahingosta. Usein kosteusmittaus tehdään myös ”varmuuden vuoksi” esimerkiksi huoneistoa tai kiinteistöä ostettaessa, jotta kohteen kunto saadaan selvitettyä ja. Viemärikuvaus taas antaa talonomistajille, taloyhtiöille, kunnille ja kaupungeille hyödyllistä tietoa viemäriputkien kunnosta ja auttaa arvioimaan tulevia kunnostus- tai korjaustoimenpiteitä.


Katso myös muut palvelumme.