/>
Putkityöt yksityisille

Palvelumme yksityisille asiakkaille:

  • viemärin avaus
  • pienet asennus- ja huoltotyöt kuten hanan vaihto, hajulukon puhdistus jne
  • putkiasennus
  • putkisaneeraus (omakotitalot)
  • pesukoneiden ja astianpesukoneiden kytkennät ja liitännät
  • lämpöpumpun asennus, huolto ja korjaus
  • ilmastointiasennus

sekä kaikki muut LVI-palvelut, joita kotitaloudet tarvitsevat. Monipuolisen ammattitaitomme turvin pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikissa LVI-töissä.

Viemärin avaus tai hanan vaihto edessä?
Soita meille!

LVI-palvelut kotitalouksille Espoo-Helsinki-Vantaa -akselilla


Taloyhtiöiden ja yritysten lisäksi toteutamme putkityöt yksityisille asiakkaille. Kodin putkitöissä on aina järkevintä tilata töihin osaava putkimies, jotta työt tulevat tehdyksi oikein ja määräysten mukaisesti. Putkihuolto Arina Oy:n kautta saat paikalle aina LVI-alan luotettavan ammattilaisen, olipa kyseessä sitten putkiasennus, hananvaihto tai viemärin avaus. Espoon, Helsingin ja Vantaan seudulla palveleva yrityksemme auttaa mielellään niin pienissä kuin isoissakin töissä. Palvelemme asiakkaitamme reilusti, ja voitkin tilata meidät ilmaiselle arviokäynnille jos olet epävarma siitä, mitä töitä kotonasi pitäisi tehdä. Olemme nopea, paikallinen ja kotimainen yritys, jolta voit huoletta tilata kaikki kodin putkityöt.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät arviokäynnille

Tilaa ammattitaitoinen putkimies paikalle 24/7

Mikäli kotona sattuu esimerkiksi äkillinen putkirikko tai huomaat merkkejä vesivahingosta, soita putkimies oitis paikalle. Ammattilainen pystyy nopeasti selvittämään ongelman ja aloittamaan toimenpiteet lisävahinkojen ehkäisemiseksi. Huoltopäivystyksemme palvelee kellon ympäri, viikon jokaisena päivänä.


Katso myös muut palvelumme.

24/7 LVI-huolto 0400 599 512