NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Ilmavesilämpöpumpun asennus Nurmijärvi

Ilmavesilämpöpumppu asennettuna - ilmainen kartoituskäynti Nurmijärvellä
Soita ja kysy lisää

Ilmavesilämpöpumppu

Asennus ja huolto samasta osoitteesta

  Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
  Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

  Euro

  Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

  24h

  Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

  Kokemus

  20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

  Ilmavesilämpöpumppu

  Asennus ja huolto samasta osoitteesta

   Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
   Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

   Ilmavesilämpöpumppu asennettuna - Putkihuolto Arina

   Ilmavesilämpöpumppu asennettuna Nurmijärven alueella

   Ilmavesilämpöpumppu on erinomainen ratkaisu, jos haluat vähentää sähkönkulutusta ja parantaa asumismukavuutta Nurmijärvellä tai muualla pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat Viessmannin, Boschin ja Niben laadukkaat laitteet asennettuna koko pääkaupunkiseudun alueelle. Tällä energiaa säästävällä ratkaisulla voit karsia lämmityskuluja jopa 50–60%.

   Varaa ilmainen kartoituskäynti Nurmijärveen. Kartoituskäynnillä otamme mitat ja teemme tarjouksen!

   Miksi valita ilmavesilämpöpumppu?

   Ilmavesilämpöpumppu kerää ja lämmittää ulkoilman lämpöenergiaa, jota se sitten siirtää kiinteistön vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Toisin kuin ilmalämpöpumput, jotka lämmittävät vain yksittäisiä huoneita, ilmavesilämpöpumpulla lämmitetään koko kiinteistö sekä käyttövesi.

   • Puhdasta sisäilmaa ulkoilmasta
   • Merkittävää sähkön säästöä
   • Investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti, viidessä vuodessa
   • Helppo ja tehokas kiinteistön lämmitys
   • Lisää asumismukavuutta kohteessa

   Millaiseen kohteeseen ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa?

   Ilmavesilämpöpumppu soveltuu sekä uusiin että remontoitaviin kohteisiin Nurmijärvellä. Laitteet ovat ihanteellisia alle 200 m²:n kohteisiin, mutta niiden asennus on mahdollista myös suurempiin rakennuksiin oikean mitoituksen avulla. Vesi-ilmalämpöpumppu voidaan asentaa kohteisiin, joissa on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Jos kohteessa on sähkölämmitys, sen vaihtaminen on tarpeen ennen ilmavesilämpöpumpun asennusta.

   Näin ilmavesilämpöpumpun asennus tapahtuu

   • Ilmainen kartoituskäynti Nurmijärvellä ja muualla pk-seudulla
   • Kartoituskäynnin aikana otetaan mitat kohteesta ja selvitetään, tarvitseeko patteriventtiilit vaihtaa tai lattialämmitys ilmata
   • Tämän jälkeen lasketaan urakkahinta koko avaimet käteen -projektille ja annetaan aika-arvio
   • Asennus tehdään sovittuna ajankohtana kohteesta ja purkutöistä riippuen 1–5 päivässä
   • Käyttöopastus
   • Kattavat huoltopalvelut myös jatkossa

   Varaa nyt ilmainen kartoituskäynti ja tuo ilmavesilämpöpumppu kotiisi Nurmijärvelle – säästä energiakuluissa ja nauti paremmasta asumismukavuudesta!

   Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna

   Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumpun hinta on alkaen 7 495 € (norm. 9 900 €). Paketti sisältää puskurivaraajan sekä sisä- ja ulkoyksikön. Asennuksen hinta määritellään kartoituskäynnin yhteydessä. Ilmavesilämpöpumpun asennuskustannuksiin vaikuttaa esimerkiksi se, onko kohteessa vanha öljykattila, joka täytyy purkaa ja viedä kierrätykseen, sekä se, kuinka pitkä matka sisä- ja ulkoyksikön välillä on. Asennus sisältää sähkö-, asennus- ja nestetyöt. Lähtökohtaisesti vesi-ilmalämpöpumpun asennus Nurmijärvellä maksaa alkaen 3 000 €. Työn osuudesta saa kotitalousvähennystä, eli verotuksessa voidaan vähentää 40 %.

   Asennus- ja toimitusaika

   Ilmavesilämpöpumppuja voidaan asentaa ympäri vuoden. Asennukseen kuluu yleensä 1–2 päivää, mutta mikäli kohteessa toteutetaan purkutöitä, kuten vanhan öljykattilan purku ja poisvienti, asennus voi kestää 1–5 päivää. Projektin aika-arvio annetaan kartoituskäynnin yhteydessä. Ilmavesilämpöpumppujen toimitusaika on yleensä 10–14 viikkoa tilauksesta. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, mikäli haluaa laitteen toimintakuntoon esimerkiksi ennen pakkasia tai kesähelteitä.

   Viessmann ilma-vesilämpöpumppu

   Viessmann Group on saksalainen suuryritys ja yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys-, teollisuus- ja kylmäjärjestelmien valmistajista. Myymme ja asennamme Viessmann Split ilmavesilämpöpumppua, jonka malli on Vitocal 222-S. Se hyödyntää ulkoilmasta saatavaa lämpöä eli toimii ympäristöystävällisesti ja tuo kustannussäästöjä.

   Laitetta voidaan käyttää joko pelkästään lämmitysjärjestelmänä tai lämmittämiseen ja viilentämiseen. Kompakti ilma-vesilämpöpumppu Vitocal 222-S on kustannustehokas energiakeskus omakotitaloihin, oli kyseessä sitten saneerauskohde tai uudisrakennus.

   Vitocal 222-S:n edut

   • Hiljainen sisäyksikkö ja ilmaa ohjaava ulkoyksikkö on erotettu toisistaan
   • Ulkoyksikön joustava asennus
   • Sisäyksikön kompakti koko
   • Integroitu 220 l varaaja, lämpimän käyttöveden tuotto n. 300 l
   • Ulkoilmasta saadun energian optimaalinen hyödyntäminen
   • Energiatehokkuusluokka A+++
   • Säätölaitteessa (Vitotronic 200) helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä suuri, valaistu näyttö
   • Puhelinsovelluksella laitetta voidaan hallita myös etänä
   Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumppu.

   Meiltä myös Bosch ja Nibe ilmavesilämpöpumput

   Viessmannin lisäksi asennamme myös Boschin ja Niben ilmavesilämpöpumppuja. Bosch on Euroopan suurimpia lämmitystuotteiden valmistajia. Boschin ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Pohjoismaiden oloihin, ja se tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon kiinteistön päälämmönlähteeksi tai vanhan järjestelmän rinnalle.

   Nibe on puolestaan ruotsalainen laatumerkki, johon moni suomalainen luottaa. Niben vesi-ilmalämpöpumput ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Kysy eri vaihtoehdoista!

   Vanhan lämmitysjärjestelmän päivitys

   Kartoituskäynnillä selvitämme myös vanhan vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän päivitystarpeet. Patteriventtiilit voidaan uusia ilmavesilämpöpumpun asennuksen yhteydessä, mikäli ne ovat vanhat ja kalkkeutuneet. Tämä tehostaa myös pumpun hyötysuhdetta. Lisäksi tarkistamme, kannattaako lattialämmitys ilmata, jotta järjestelmä saadaan toimimaan optimaalisesti. Puramme myös vanhat öljykattilat ja viemme ne kierrätykseen.

   Takuu ja huolto

   Annamme ilmavesilämpöpumpun asennustyölle kahden vuoden takuun. Laitteilla on lisäksi omat takuuajat, jotka vaihtelevat yleensä 3–5 vuoden välillä.

   Suosittelemme huoltamaan laitteet kolmen vuoden välein. Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut asentamiimme laitteisiin.

   Ilmavesilämpöpumpun asennus Nurmijärvi – Ota yhteyttä Putkihuolto Arinaan

   Palvelemme Nurmijärvellä ja koko pääkaupunkiseudun alueella, pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Saat meiltä ilmavesilämpöpumput, asennuksen ja huollon – kaikki samasta osoitteesta. Olemme täyden palvelun putkiliike, joka palvelee kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yritysasiakkaita kiireettömissä ja akuuteissa tarpeissa.

   Näin yhteistyö kanssamme etenee

   1

   Tee tarjous tästä.

   Pyydä tarjous
   2

   Olemme sinuun yhteydessä usein jo samana päivänä.

   Palvelulu­pauksemme
   3

   Hinnasta sovitaan aina etukäteen. Ilmainen kartoitus joko etänä tai paikan päällä.

   Sovi kartoitus
   4

   Paikalle saapuu sovittuna aikana pätevä putkimies.

   Asentajamme
   5

   Työt tehdään sujuvasti ja aikataulussa. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

   Asiakas­kokemukset

   Mitä asiakkaamme sanovat

   Saneerausviisikko

   Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

   Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

   ”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

    

   Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

   Lue koko asiakaskokemus »
   Kuluttaja-arvostelu

   Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

   Tähti Tähti Tähti Tähti

   ”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

   Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
   RK-isännöinti Oy

   Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

   RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

   ”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

   Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

   Lue koko asiakaskokemus »
   Euro

   Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

   24h

   Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

   Kokemus

   20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

   Putkihuolto Arina

   Toimisto / Varasto

   Tornihaukantie 6 d 71
   02620 ESPOO

    

   Facebook  Linkedin

   Putkihuolto Arina Oy © 2024