NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Kosteuskartoitus ja vesivahinkokuivaus

Meiltä saat sekä kosteuskartoitukset että nopean ja perusteellisen kuivauspalvelun vesivahinkotilanteissa.
Soita ja kysy lisää

Tilaa putkiremontti täyttämällä lomake

  Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
  Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

  Euro

  Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

  24h

  Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

  Kokemus

  20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

  Tilaa putkiremontti täyttämällä lomake

   Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
   Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

   Putkihuolto

   Etsitkö luotettavaa kosteuskartoitus- ja vesivahinkokuivauspalvelua pääkaupunkiseudulla?

   Olemme täällä sinua varten! Kosteusvauriot voivat aiheuttaa merkittävää haittaa niin kiinteistöille kuin niiden asukkaillekin. Palvelumme tarjoaa nopean ja perusteellisen ratkaisun vesivahinkotilanteisiin. Älä anna veden vahingoittaa kotiasi tai työpaikkaasi – toimi nopeasti ja ota yhteyttä meihin vahingon minimoimiseksi!

   Milloin kosteuskartoitus kannattaa tehdä?

   • Kosteuskartoitus kannattaa tehdä aina ennen uuden kiinteistön hankintaa, jotta potentiaaliset kosteusongelmat voidaan tunnistaa ajoissa.
   • Kosteuskartoitus tulisi tehdä säännöllisesti osana kiinteistön ylläpitotarkastuksia, erityisesti jos rakennuksella on historiaa vesivahingoista tai se sijaitsee alueella, joka on altis kosteudelle.
   • Kartoituksen tekeminen on myös suositeltavaa remonttien jälkeen, varmistamaan että työt on suoritettu oikein ja ettei rakenteisiin ole jäänyt kosteutta.
   • Äkillisten vesivahinkojen jälkeen kosteuskartoitus auttaa määrittämään vaurion laajuuden ja tarvittavat korjaustoimet. Näin varmistetaan rakennuksen turvallisuus ja ehkäistään lisävaurioiden syntyminen pitkällä tähtäimellä.

   Kosteuskartoitus asuntokaupan yhteydessä

   Kosteuskartoitus on olennainen osa asuntokauppaa, ja sen merkitystä ei pidä aliarvioida. Ostettaessa uutta kotia tai sijoitusasuntoa, on tärkeää varmistaa, ettei rakennuksessa ole piileviä kosteusvaurioita, jotka voivat aiheuttaa suuria kustannuksia tulevaisuudessa. Kosteuskartoituksen avulla voidaan tunnistaa mahdolliset riskialueet ja puutteet rakenteissa ennen kaupan tekemistä. Tämä suojelee ostajaa odottamattomilta remonttikustannuksilta ja auttaa tekemään tietoon perustuvan päätöksen kiinteistön hankinnasta. Lisäksi kosteuskartoitusraportti voi toimia neuvotteluvälineenä hintaa alennettaessa, mikäli siinä ilmenee korjausta vaativia vaurioita, mikä tekee palvelusta erittäin olennaisen osan onnistunutta asuntokauppaa.

   Kosteuskartoitus osana kiinteistön säännöllistä ylläpitoa

   Säännöllinen kosteuskartoitus on keskeinen osa kiinteistön ylläpitotarkastuksia, erityisesti silloin, kun rakennus on aiemmin kärsinyt vesivahingoista tai sijaitsee kosteudelle alttiilla alueella. Tällaiset kartoitukset auttavat tunnistamaan mahdolliset piilossa olevat kosteusongelmat ennen kuin ne muuttuvat vakaviksi ja kalliiksi korjata. Kartoituksen avulla voidaan myös seurata aiempien korjaustoimien tehokkuutta ja varmistaa, että korjaukset ovat pitäneet kosteuden loitolla. Tämä ennakoiva lähestymistapa vähentää riskiä suuremmista remonteista ja pidentää kiinteistön käyttöikää. Lopulta säännöllinen kosteuskartoitus lisää kiinteistön arvoa ja takaa turvallisemman ympäristön sen asukkaille tai käyttäjille.

   Kosteuskartoitus remontin jälkeen

   Kosteuskartoituksen suorittaminen remonttien jälkeen on äärimmäisen tärkeää, sillä se varmistaa, että kaikki korjaus- ja muutostyöt on tehty oikeaoppisesti. Kartoitus paljastaa, jos remontin yhteydessä rakenteisiin on jäänyt kosteutta, mikä voi myöhemmin johtaa vakaviin vaurioihin ja lisäkustannuksiin. Se tarjoaa myös rauhallisen mielen kiinteistön omistajalle tai käyttäjälle, tietäen että heidän tilansa on turvallinen ja terveellinen. Lisäksi, sertifioitu kosteuskartoitusraportti voi toimia dokumenttina vakuutusyhtiöille, jos tulevaisuudessa ilmenee ongelmia. Täten kartoituksen avulla ei ainoastaan varmisteta rakenteiden kuntoa, vaan myös suojataan taloudellista investointia pitkällä tähtäimellä.

   Kosteuskartoitukset vesivahinkotapauksissa

   Vesivahingon sattuessa on tärkeää aloittaa kosteuskartoitus mahdollisimman nopeasti. Tämä auttaa määrittämään vahingon laajuuden ja suunnittelemaan oikeanlaisen kuivausmenetelmän. Ammattitaitoiset asiantuntijamme suorittavat kartoituksen huolellisesti, käyttäen uusinta teknologiaa, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun. Kartoituksen perusteella saamme tärkeää tietoa vaurioiden kokonaislaajuudesta, mikä on olennaista tehokkaan kuivausprosessin käynnistämisessä.

   Kosteuskartoitusraportti – tiedon lähde

   Laadimme kartoituksen perusteella kattavan raportin, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot vahingon laajuudesta ja suositelluista toimenpiteistä. Raporttimme auttavat sinua ymmärtämään tilanteen ja toimimaan sen mukaisesti. Dokumentti on erittäin tärkeä, sillä se toimii perustana korjaussuunnitelmalle ja mahdollisille vakuutuskorvauksille.

   Nopealla vesivahinkokuivauksella estät kosteusvauriot

   Mitä nopeammin vesivahinko päästään kuivaamaan, sitä paremmat mahdollisuudet on välttää laajoja kosteusvaurioita. Nopeat ja tehokkaat kuivauspalvelumme varmistavat, että kosteus ei ehdi tehdä lisävahinkoja rakenteillesi. Kosteuden nopea hallinta on avainasemassa, jotta vahinkoja päästään minimoimaan ja kiinteistö palautetaan turvallisesti käyttöön mahdollisimman pian.

   Kuinka kauan vesivahingon kuivaus kestää?

   Vesivahingon kuivaamisen kesto riippuu monista tekijöistä, kuten vahingon laajuudesta, rakennuksen materiaaleista ja siitä, kuinka nopeasti kuivausprosessi päästään aloittamaan. Yleensä kuivaus voi kestää muutamasta päivästä jopa useisiin viikkoihin. Lievissä tapauksissa, joissa vauriot rajoittuvat pienelle alueelle, kuivaus saattaa valmistua jo muutamassa päivässä. Kattavampiin vahinkoihin, jotka ovat levinneet laajemmille alueille tai syvemmälle rakenteisiin, voi puolestaan kulua useita viikkoja. Ammattilaisten tekemä arviointi ja oikeaoppinen kuivaustekniikoiden käyttö varmistavat tehokkaan ja mahdollisimman nopean kuivumisen.

   Mitä vesivahinkokuivaus maksaa ja mitkä tekijät vaikuttavat hintaan?

   Vesivahingon kuivaamisen kustannukset voivat vaihdella huomattavasti riippuen useista tekijöistä. Vahingon laajuus on yksi suurimmista hintaan vaikuttavista tekijöistä. Laajemmat ja syvemmälle tunkeutuneet vahingot vaativat enemmän aikaa ja resursseja, mikä nostaa kustannuksia. Lisäksi rakennuksen sijainti, käytettävät kuivausmenetelmät ja -laitteet sekä tarvittavat lisäpalvelut, kuten homeenesto tai rakenteiden desinfiointi, vaikuttavat kokonaishintaan. Myös työn kiireellisyys vaikuttaa hintaan, esimerkiksi yöllä tai viikonloppuna tehtävät työt ovat usein arvokkaampia.

   Miten vesivahinkokuivaus tapahtuu?

   Vesivahinkokuivaus alkaa vahinkoalueen perusteellisella arvioinnilla, jossa määritellään kosteuden lähteet ja vahingon laajuus. Tämän jälkeen aloitetaan tehokas veden poisto imemällä näkyvä vesi ja käyttämällä kuivauslaitteita, kuten ilmankuivaajia ja suurtehoisia puhaltimia, jotka nopeuttavat kuivausprosessia. Kuivauslaitteet sijoitetaan strategisesti vaurioituneille alueille, jotta ilmavirtaus kattaa koko vahinkoalueen ja mahdollistaa kosteuden tehokkaan poistumisen. Kuivauksen aikana suoritetaan jatkuvia kosteusmittauksia varmistamaan, että kaikki rakenteet kuivuvat asianmukaisesti. Lopuksi vaurioituneet materiaalit, kuten kastuneet matot tai kipsilevyt, korvataan tarvittaessa uusilla, jotta rakennus palautuu turvalliseen ja asuttavaan kuntoon.

   Miksi valita meidät?

   Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme paitsi ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua, myös nopean vastausajan kiireellisissä tilanteissa 24h päivystyksellämme. Lisäksi kilpailukykyiset hintamme mahdollistavat kustannustehokkaat ratkaisut remonttibudjettiisi. Olemme alamme asiantuntijoita, jotka ymmärtävät vesivahinkojen kiireellisyyden ja tarjoavat aina nopeaa sekä tehokasta apua.

   Tilaa kosteuskartoitus ja vesivahinkokuivaus paikalliselta ammattilaiselta

   Älä odota, että vahinko pahenee – ota yhteyttä meihin jo tänään! Tarjoamme nopean ja ammattitaitoisen palvelun, joka auttaa palauttamaan kotisi tai toimitilasi ennalleen mahdollisimman pian.

   Näin yhteistyö kanssamme etenee

   1

   Tee tarjous tästä.

   Pyydä tarjous
   2

   Olemme sinuun yhteydessä usein jo samana päivänä.

   Palvelulu­pauksemme
   3

   Hinnasta sovitaan aina etukäteen. Ilmainen kartoitus joko etänä tai paikan päällä.

   Sovi kartoitus
   4

   Paikalle saapuu sovittuna aikana pätevä putkimies.

   Asentajamme
   5

   Työt tehdään sujuvasti ja aikataulussa. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

   Asiakas­kokemukset

   Mitä asiakkaamme sanovat

   Saneerausviisikko

   Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

   Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

   ”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

    

   Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

   Lue koko asiakaskokemus »
   Kuluttaja-arvostelu

   Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

   Tähti Tähti Tähti Tähti

   ”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

   Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
   RK-isännöinti Oy

   Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

   RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

   ”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

   Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

   Lue koko asiakaskokemus »
   Euro

   Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

   24h

   Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

   Kokemus

   20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

   Putkihuolto Arina

   Toimisto / Varasto

   Tornihaukantie 6 d 71
   02620 ESPOO

   Varasto
   Pihlajatie 27
   00270 HELSINKI

   Facebook  Linkedin

   Putkihuolto Arina Oy © 2024