Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Päivystävä putkimies 24h Espoossa ja Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla

Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

Vuotaako lämpöpatteri? Vai onko viemäri tukossa?

Putkihuolto Arina Oy tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa putkipäivystystä 24h, vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme ongelmatilanteissa ripeästi ja varmasti niin yksityisiä kuluttajia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin Espoossa, Helsingissä, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Kun tarvitset äkillisesti putkimiehen paikalle, soita päivystävälle putkimiehellemme ja tulemme apuun nopeasti!

Kun vahinko sattuu soita putkipäivystykseen

Putkirikko, WC-istuimen vesisäiliön halkeaminen tai vaikkapa vesihanan vuoto eivät tule koskaan kello kaulassa, vaan yleensä aina silloin kuin sitä vähiten odottaa tai toivoo.

Kun äkillinen vahinko sattuu, niin apua on saatava paikalle nopeasti. Rikkoutunut tai tukkeutunut putki, tai vuotava hana voivat aiheuttaa pahimmillaan vesivahinkoja. Niiden vauriot voidaan minimoida nopealla reagoinnilla ja korjaamalla vikapaikka mahdollisimman nopeasti. Yllätyksiä voi aiheutua myös talvella kovien pakkasten aikaan jäätyneen putken tai esimerkiksi ajan saatossa tukkoon menneen viemärin toimesta, mutta me hoidamme myös näiden ratkaisemisen.

Putkimiehemme saapuvat paikalle nopeasti ja hoitavat tilanteen kuntoon varmasti vankalla ammattitaidolla sekä kokemuksella. Päivystävän putkimiehen mukana kulkee aina kaikki tarvittava työkaluista kuvauslaitteiden kautta varaosiin. Panostamme asiakaspalveluun jossa asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja parhaan mahdollisen avun tarjoaminen nopeasti ovat putkimiespäivystyksemme keskiössä.

Putkimies apuun nopeasti – päivystys aina kellon ympäri

Kun huomaat vuodon tai tukoksen, soita meille mahdollisimman nopeasti jotta ongelma voidaan korjata ennen kuin suurempaa vahinkoa ehtii tapahtumaan. Kun soitat päivystävälle putkimiehellemme, kerro mahdollisimman tarkkaan mikä on ongelmana. Tällöin voimme antaa akuutin toimintaohjeen ensihätään vahinkojen minimoimiseksi, ennen kuin putkimiehemme ehtii paikalle korjaamaan vian.

Kun viemäri on tukossa tai jokin vuotaa, on päivystävä putkimies 24h vain yhden puhelinsoiton päässä – olemme valmiina laittamaan ripeästi putket kuntoon ja korjaamaan vuodot. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden jokaisena tuntina niin yksityisiä kuluttajia, taloyhtiöitä kuin yrityksiä.

Toimialueenamme on pääasiassa Espoo, Helsinki, Vantaa ja Kerava sekä koko muu pääkaupunkiseudun alue.

Mitä asiakkaamme sanovat

Kuluttaja-arvostelu

Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

Tähti Tähti Tähti Tähti

”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
Rakpool Oy

Yhteistyö hioutuu saumattomaksi vuosien vieriessä

Huoneistoremontteja tekevä Rakpool Oy Hämeenlinnasta kuuluu Putkihuolto Arinan pitkäaikaisiin kumppaneihin. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti jo kymmenkunta vuotta ja jatkuu yhä.

“Työnjälki on ollut hyvää ja toiminta luotettavaa. Aikatauluissa on pysytty ja niissä on pystytty tarvittaessa joustamaankin. Aina on mennyt niin tasaisen hyvästi, että olemme voineet välittää numeron eteenpäinkin, kun joku on tarvinnut putkiasentajaa.”

Reijo Taipale, Rakpool Oy

Lue koko asiakaskokemus »
RK-isännöinti Oy

Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

Lue koko asiakaskokemus »
Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

Tornihaukantie 6 d 71
ESPOO, 02620

Toimisto/varasto
Pihlajatie 27
00270 HELSINKI

Facebook  Linkedin

Putkihuolto Arina Oy © 2021