NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Putkimies Sipoo

Soita 040 059 9512

Putkimies Sipoo

Tilaa täyttämällä lomake

  Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
  Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

  Euro

  Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

  24h

  Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

  Kokemus

  20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

  Putkimies Sipoo

  Tilaa täyttämällä lomake

   Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
   Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

   Putkihuolto

   Putkimies Sipoo – Putkimies päivystää lähelläsi – Päivystyspalvelu 24/7

   Putkimies Sipoo – Putkihuolto Arina Oy tarjoaa luotettavaa, joustavaa ja ammattitaitoista putkihuoltoa ja LVI-alan palveluja yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille Sipoossa ja Uudellamaalla. Nopea ja tehokas palvelumme takaa korkean asiakastyytyväisyyden, ja ensiluokkaisen hyvän työn lopputuloksen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme huippuluokkaista laatua ja palvelua kaikissa putkihuoltoon liittyvissä tarpeissa.

   Putkihuolto Arina Oy – päivystävä putkimies Sipoossa lähellä sinua! Päivystämme ympäri vuorokauden Sipoon ja koko Uudenmaan alueella. Huoltopäivystykseemme voit ottaa yhteyttä 24/7, ja saavumme paikalle jopa puolessa tunnissa. Meillä on kuusi täysvarusteltua autoa, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä, joten pääsemme paikalle nopeasti. Kiiretilanteissa saavumme paikalle tarvittaessa vaikka keskellä yötä tai viikonloppuna.

   Asiakaslähtöisyys

   Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösasia. Kuuntelemme tarpeitasi tarkasti ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Työskentelemme huolellisesti ja tehokkaasti varmistaaksemme, että projektit valmistuvat ajallaan ja budjetissa.

   Jos etsit luotettavaa, osaavaa ja ammattitaitoista putkihuoltoliikettä tai putkimiestä Sipoossa, ota yhteyttä meihin. Putkihuolto Arina Oy ja osaavat putkimiehemme ovat valmiina palvelemaan sinua. Saat meiltä aina parasta mahdollista laatua ja ammattitaitoista palvelua. Putkihuolto Arina Oy:n kokenut ja sertifioitu putkimies Sipoossa hoitaa pienet ja suuret putkiasennukset ja LVI-alan työt huolellisesti ja laadukkaasti.

   Putkihuolto Arina Oy – LVI-alan asiantuntija

   Putkihuolto Arina Oy on paikallinen putkialan asiantuntija, joka tarjoaa luotettavia ja ammattitaitoisia putkihuoltopalveluita Sipoon ja Uudenmaan alueella. Olemme olleet jo vuosia paikallisten asiakkaidemme tukena ratkaisemassa heidän putkiin liittyviä haasteitaan vankalla ammattitaidollamme.

   Valitsemalla Putkihuolto Arinan, valitset laadun ja ammattitaidon. Autamme sinua kaikissa putkihuoltoon liittyvissä tarpeissasi nopeasti ja tehokkaasti.

   Kaikki asentajamme ovat alan koulutuksen saaneita, sertifioituja ammattilaisia. Jos tarvitset putkimiestä Sipoossa, Putkihuolto Arina Oy auttaa!

   Putkimies Sipoo – Paikallista Palvelua

   Tarjoamme kattavan valikoiman putkihuoltopalveluita:

   • Huoltopäivystykset ympäri vuorokauden – Putkimies Sipoo 24/7 Hälytyspalvelu: Olemme aina tavoitettavissa kiireellisissä tilanteissa
   • Putkiremontit ja putkiasennukset
   • Putkihuollot ja putkikorjaukset
   • Vanhojen putkistojen uusiminen ammattitaidolla ja huippulaadukkailla materiaaleilla
   • Vesi- ja viemärihuollot: Viemärinavaukset ja -kuvaukset sekä painehuuhtelut – Nopea ja tehokas huolto ja korjauspalvelu kaikille vesihuoltojärjestelmillesi.
   • Putkityöt kylpyhuone- ja keittiöremonttien yhteydessä
   • Muut asennustyöt (lämminvesivaraajat, kaukolämpö, pyykinpesu- ja astianpesukoneet)
   • Lämmitysjärjestelmien asennus ja korjaus: Modernit ja energiatehokkaat lämmitysjärjestelmät asennetaan ja huolletaan ammattimaisesti.
   • Kosteusmittaukset ja kuivauspalvelu
   • Teemme suuret ja pienet putkityöt ja putkiremontit yksityishenkilöille, yrityksille ja asunto-osakeyhtiöille joustavasti ja ammattitaidolla
   • Vianetsintä: Ongelmien nopea paikantaminen ja korjaaminen minimoiden haitat
   • Viemärikuvaus yhteistyökumppanin kautta
   • Sekoittajien ja wc-istuimien vaihto
   • Lämminvesivaraajien asennus
   • Lämpö- ja lämminvesikiertopumppujen korjaus ja vaihto
   • Lämpöpumppujen myynti
   • Ilmastointiasennukset
   • Kaukolämpöasennukset
   • Taloyhtiöille kaikki LVI-huoltotyöt, putkistosaneeraukset, lämmöntalteenottojärjestelmät, ilmalämpöpumppujen asennukset, lämpökeskukset sekä öljypolttimet. Laajat LVI-asennustyöt, kuten linjasaneeraukset ja muut suuret putkityöt, lämpöjohtoverkon uudistukset sekä vikadiagnostiikka
   • Palvelemme suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi!

   Putkiliike Sipoo – Hinnasto – Pyydä tarjous ja arviokäynti

   Meiltä saat ilmaisen arviokäynnin ja ilmaisen kartoituksen yli 8h:n putkitöihin. Palveluihimme kuuluu arviokäynnit myös iltaisin. Arina Putkiliike Sipoon alueella tarjoaa kustannustehokkaat putkityöt sekä asennuspalvelut asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

   Meillä on tarjota esimerkiksi edulliset vuosisopimukset asunto-osakeyhtiöille, pyydä tarjous! Käytettävien tarvikkeiden laskutus määräytyy voimassa olevan tukkurihinnaston mukaisesti. Mahdollisista alennuksista koskien kalusteita ja putkia, voidaan sopia tapauskohtaisesti. Hintamme eivät sisällä suuria toimistomaksuja eivätkä piilokuluja. Meiltä saat kaikki LVI-työt ja -tarvikkeet, mitä tarvitset edullisesti ja helposti samasta paikasta. Saat putkihuoltopalveluistamme kotitalousvähennystä. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

   Halutessasi hinnoistamme lisätietoja, Putkihuolto Arina Oy:n hintatiedot löydät Hinnasto – sivuiltamme.

   Putkiremontti ja putkihuolto – Tärkeä ja järkevä investointi

   Putkiremonteilla ja putkihuolloilla on useita merkittäviä hyötyjä, jotka vaikuttavat niin asumismukavuuteen kuin pitkän aikavälin taloudelliseen säästöön. Putkiliike Sipoo / Putkihuolto Arina Oy toteuttaa laadukkaasti sekä pienet että suuret putkisaneeraukset ammattitaidolla. Tässä on putkiremonttien ja putkihuoltojen muutamia keskeisiä hyötyjä ja etuja:

   • Vesivuotojen ehkäisy: Putkien säännöllinen tarkastus ja huolto auttavat ehkäisemään vesivuotoja ja niiden aiheuttamia vesivahinkoja. Vesivuodot voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja kodille ja omaisuudelle.

   • Putkiston kestävyys: Putkiremontit ja huollot pidentävät putkiston käyttöikää. Vanhat ja huonokuntoiset putket voivat aiheuttaa ongelmia, kuten tukkeutumista ja vuotoja, ja remontit voivat ehkäistä tehokkaasti näitä ongelmia.

   • Energiatehokkuus: Uusimalla vanhat putket ja lämmitysjärjestelmät voit parantaa energiatehokkuutta merkittävästi. Tämä voi vähentää energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

   • Asumismukavuus: Toimiva putkisto ja lämmitysjärjestelmä ovat keskeisiä asumismukavuuden tekijöitä. Kun putket voivat hyvin, kaikki on hyvin! Putkiremontin tai huollon myötä vältät äkilliset ongelmat ja pidät kodin mukavana ja turvallisena.

   • Kiinteistön arvon säilyttäminen: Kiinteistön hyvässä kunnossa olevat putket ovat kiinteistön arvon säilyttämisen kannalta erityisen tärkeitä. Huolehtimalla putkihuolloista ja remonteista voit säilyttää kiinteistösi arvon ja houkuttelevuuden potentiaalisille ostajille.

   • Kustannussäästöt pitkällä aikavälillä: Vaikka putkiremontit ja huollot voivat tuntua aluksi kalliilta, ne voivat säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Ennaltaehkäisy on usein edullisempaa kuin korjaaminen suurten ongelmien sattuessa.

   • Ympäristöystävällisyys: Uusien ja energiatehokkaampien putkien ja lämmitysjärjestelmien käyttö auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja säästämään resursseja.

   • Terveellinen sisäilma: Vanhat ja huonokuntoiset putket voivat aiheuttaa sisäilmaongelmia, kuten homekasvustoa. Putkiremontit voivat parantaa olennaisesti sisäilman laatua ja terveyttä.

   Yhteenvetona putkiremontit ja putkihuollot ovat ennen kaikkea järkeviä investointeja, jotka vaikuttavat kiinteistön arvoon, asumismukavuuteen ja pitkän aikavälin taloudelliseen säästöön. Huolellisen putkihuollon ja ajoissa tehtyjen putkiremonttien avulla voit välttää äkilliset ongelmat ja varmistaa, että putkisto ja lämmitysjärjestelmät toimivat luotettavasti.

   Putkihuolto Arina Oy – Joustava, ammattitaitoinen ja luotettava, sekä nopea palvelu. Ole meihin yhteydessä kaikissa putkiasioissa ja muissa LVI-alaan liittyvissä projekteissa ja kysymyksissä. Olemme valmiina pitämään putkistasi hyvää huolta Sipoon seudulla.

   Euro

   Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

   24h

   Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

   Kokemus

   20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

   Putkihuolto Arina

   Toimisto / Varasto

   Tornihaukantie 6 d 71
   02620 ESPOO

    

   Facebook  Linkedin

   Putkihuolto Arina Oy © 2024