NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Pyyhekuivaimen myynti, asennus ja vuotojen korjaus

Vuotaako rättipatteri?

Tilaa korjaus täyttämällä lomake

  Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
  Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

  Euro

  Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

  24h

  Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

  Kokemus

  20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

  Vuotaako rättipatteri?

  Tilaa korjaus täyttämällä lomake

   Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
   Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

   pyyhekuivain

   Pyyhekuivaimet eli rättipatterit

   Meiltä löydät monipuolisen valikoiman pyyhekuivaimia, rättipattereita ja kuivaustelineitä. Lisäksi saat meiltä ammattitaitoista pyyhekuivaimen korjauspalvelua. Luota alueen parhaisiin LVI-ammattilaisiin, niin arkesi sujuu mukavammin! Meidän asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa pyyhekuivainasioissa.

   Meiltä löydät ratkaisun kaikkiin pyyhekuivaimeen liittyviin ongelmiin! Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä, yksityisiä asiakkaita sekä yhdistyksiä ympäri Uusimaata – Helsinki, Espoo, Vantaa ja muut lähialueet mukaan lukien. Vasteaikamme ongelmatilanteissa on nopea ja päivystämme jatkuvasti 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena viikonpäivänä, vuoden ympäri.

   Uusi pyyhekuivain nopeasti asennettuna

   Tarvitsetko uuden pyyhekuivaimen? Meiltä saat uuden pyyhekuivaimen asennettuna nopeallakin aikataululla. Asennamme pyyhekuivaimet ammattitaidolla ja varmistamme, että ne toimivat moitteettomasti. Voit siis nauttia rättipatterin tuomasta mukavuudesta ja hyödyistä välittömästi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun haluat kuivaustelineen asennettuna nopeasti.

   Vuotavan pyyhekuivaimen korjaus

   Vuotava pyyhekuivain voi aiheuttaa suurtakin harmia. Meidän kokeneet putkimiehet tulevat paikan päälle ja korjaavat vuodot nopeasti ja tehokkaasti. Varmistamme myös, että samat ongelmat eivät toistu ja pääset nauttimaan taas toimivasta pyyhekuivaimesta. Kun huomaat vuodon, on tärkeää toimia nopeasti, Näin vältät suuremmat vesivahingot. Meidän ammattilaisemme ovat täällä auttamassa sinua. Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena viikonpäivänä, vuoden ympäri.

   Älä anna vuotavan tai vanhan pyyhekuivaimen häiritä arkeasi. Ota yhteyttä jo tänään, niin meidän ystävälliset ja ammattitaitoiset putkimiehet tulevat apuun!

   Tilaa pyyhekuivaimet paikalliselta ammattilaiselta

   Meillä on vuosien kokemus pyyhekuivainten myynnistä ja asennuksesta, ja palvelumme on aina ystävällistä ja nopeaa. Paikallisena toimijana meidän kauttamme saat pyyhekuivaimet kilpailukykyiseen hintaan, ja voit luottaa asennustyön laatuun. Valikoimastamme löytyy useita eri malleja, jotka sopivat erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Olipa kyseessä sitten moderni tai perinteisempi kylpyhuone, meiltä löytyy ratkaisu. Kysy meiltä lisää rättipatterimalleista!

   Pyyhekuivaimen hyödyt

   Pyyhekuivain ei ole vain käytännöllinen, vaan se tuo myös lisää mukavuutta ja tyyliä kylpyhuoneeseesi. Lämmin kuivausteline pitää pyyhkeesi kuivina ja lämpiminä, mikä tekee jokaisesta suihkukerrasta nautinnollisemman. Lisäksi se auttaa vähentämään kosteutta kylpyhuoneessa, mikä on hyväksi sekä tilan että terveytesi kannalta. Pyyhekuivaimen hankkiminen on investointi, mistä hyötyvät kaikki kylpyhuoneen käyttäjät.

   Hyödynnä kilpailukykyiset hintamme ja nauti uudesta tai korjatusta pyyhekuivaimesta välittömästi. Soita tai lähetä viesti – autamme mielellämme.

   Näin yhteistyö kanssamme etenee

   1

   Tee tarjous tästä.

   Pyydä tarjous
   2

   Olemme sinuun yhteydessä usein jo samana päivänä.

   Palvelulu­pauksemme
   3

   Hinnasta sovitaan aina etukäteen. Ilmainen kartoitus joko etänä tai paikan päällä.

   Sovi kartoitus
   4

   Paikalle saapuu sovittuna aikana pätevä putkimies.

   Asentajamme
   5

   Työt tehdään sujuvasti ja aikataulussa. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

   Asiakas­kokemukset

   Mitä asiakkaamme sanovat

   Saneerausviisikko

   Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

   Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

   ”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

    

   Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

   Lue koko asiakaskokemus »
   Kuluttaja-arvostelu

   Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

   Tähti Tähti Tähti Tähti

   ”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

   Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
   RK-isännöinti Oy

   Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

   RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

   ”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

   Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

   Lue koko asiakaskokemus »
   Euro

   Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

   24h

   Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

   Kokemus

   20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

   Putkihuolto Arina

   Toimisto / Varasto

   Tornihaukantie 6 d 71
   02620 ESPOO

   Varasto
   Pihlajatie 27
   00270 HELSINKI

   Facebook  Linkedin

   Putkihuolto Arina Oy © 2024