Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

LVI-asennus

Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

LVI-asennus on osaamisemme ydin Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Olemme LVI-asentamisen kokeneita asiantuntijoita ja täyden palvelun LVI-ammattilaisia. Teemme kaikki LVI-asennustyöt ympäri Uudenmaan rivakasti ja luotettavasti ja annamme työllemme aina kahden vuoden takuun. Palvelemme mielellämme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Toivotamme myös taloyhtiöt lämpimästi tervetulleiksi asiakkaiksemme.

Tarvitsetko LVI-asentajaa Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla?

LVI-asennusta takuutyönä

Varmistaaksemme työmme korkean laadun annamme työllemme kahden vuoden takuun. Näin asiakkaamme voivat luottaa, että teemme sen, mitä lupaamme. Kun tilaat putkityöt meiltä, sinua palvelee aina asiansa osaava, luotettava ja kielitaitoinen LVI-asentajamme. Saavumme paikalle nopeasti Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Tarvitsetko putkimiestä?

Tilaa meiltä asiantunteva LVI-asentaja Helsinkiin, Espooseen tai muualle Uudellemaalle

Otamme vastaan laajimmatkin LVI-asennustyöt, kuten linjasaneeraukset ja muut suuret putkityöt. Kauttamme onnistuvat myös esimerkiksi maalämpöön siirtyminen, lämpöjohtoverkon uudistukset ja vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset. Tiesitkö jo, että nyt voit hakea energia-avustusta asuinrakennusten energiatehokkuuden parantamiseen asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta, ARA:lta?

Asentajamme ovat kaikki alan koulutuksen saaneita, sertifioituja ammattilaisia. He saapuvat paikalle nopeasti ja tekevät työnsä tinkimättömän tarkasti ja rivakasti. Kiiretilanteissa saavumme paikalle vaikka keskellä yötä tai viikonloppua, sillä päivystämme 24/7. Asentajamme palvelevat tarvittaessa myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Ovatpa vielä mukavia miehiä kaupan päälle!

Meiltä saat kaikki yksityistalouden tai taloyhtiön tarvitsemat LVI-palvelut joustavasti ja luotettavasti. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi lämmityksestä, ilmastoinnista, jätevedenkäsittelystä tai muusta alaan liittyvästä tekniikasta. 

Hoidamme sujuvasti myös taloyhtiöiden:

  • LVI-huoltotyöt
  • öljypolttimet
  • lämpökeskukset
  • putkistosaneeraukset
  • ilmalämpöpumppujen asennukset
  • lämmön talteenottojärjestelmät

Käänny puoleemme, kun tarvitset takuuvarmaa LVI-asennusta

Olemme juuri sopivan kokoinen putkiliike, jotta olemme voineet hinnoitella palvelumme siten, että ne ovat kustannustehokkaita jokaiselle lompakolle. Emme ole sisällyttäneet hintoihimme suuria toimistokuluja tai muitakaan isojen toimijoiden kustannuksia, mitkä merkittävästi nostaisivat meidän kustannuksiamme ja sitä kautta hintojamme. Jos olet yksityisasiakas, muistathan myös mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen!

Näppärän kokoisena toimijana pystymme myös palvelemaan esimerkiksi Espoossa joustavasti ja henkilökohtaisesti. Putkihuolto Arina keskittyy aina ydinosaamiseensa, LVI-asennuksiin ja käyttää oheistöissä luotettavia, pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan.

Meiltä saat kaikki LVI-työt ja -tarvikkeet, mitä tarvitset edullisesti ja helposti samasta paikasta. Halutessasi teemme remontit avaimet käteen -periaatteella. Olemme toimineet alalla jo reilusti yli 20 vuotta, joten laadukas työnjälki on meille itsestäänselvyys. 

Näin yhteistyö kanssamme etenee

1

Tee tarjous tästä.

Pyydä tarjous
2

Olemme sinuun yhteydessä usein jo samana päivänä.

Palvelulu­pauksemme
3

Hinnasta sovitaan aina etukäteen. Ilmainen kartoitus joko etänä tai paikan päällä.

Sovi kartoitus
4

Paikalle saapuu sovittuna aikana pätevä putkimies.

Asentajamme
5

Työt tehdään sujuvasti ja aikataulussa.
Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakas­kokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat

Kuluttaja-arvostelu

Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

Tähti Tähti Tähti Tähti

”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
Rakpool Oy

Yhteistyö hioutuu saumattomaksi vuosien vieriessä

Huoneistoremontteja tekevä Rakpool Oy Hämeenlinnasta kuuluu Putkihuolto Arinan pitkäaikaisiin kumppaneihin. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti jo kymmenkunta vuotta ja jatkuu yhä.

“Työnjälki on ollut hyvää ja toiminta luotettavaa. Aikatauluissa on pysytty ja niissä on pystytty tarvittaessa joustamaankin. Aina on mennyt niin tasaisen hyvästi, että olemme voineet välittää numeron eteenpäinkin, kun joku on tarvinnut putkiasentajaa.”

Reijo Taipale, Rakpool Oy

Lue koko asiakaskokemus »
RK-isännöinti Oy

Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

Lue koko asiakaskokemus »
Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

Tornihaukantie 6 d 71
ESPOO, 02620

Toimisto/varasto
Pihlajatie 27
00270 HELSINKI

Facebook  Linkedin

Putkihuolto Arina Oy © 2021