Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

LVI-tarvikkeet

Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

LVI-tarvikkeet Espoosta koko pääkaupunkiseudulle

Tunnettujen merkkien laatutuotteet ammattikäyttöön

Kaikkien putkiurakoiden yhteydessä saat kauttamme laadukkaat, mutta edulliset LVI-tarvikkeet Espoon, Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueelle. Laajasta valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia tuotteita niin eristykseen, ilmanvaihtoon, vesi- ja viemäröintitöihin kuin lämmitykseenkin. Kaikki tuotteet asennetaan tarkasti ja ammattitaidolla yrityksemme taitavien putkimiesten toimesta. Putkihuolto Arina Oy:ltä saat ykkösluokan LVI-tarvikkeet fiksuina kokonaisratkaisuina! Tutustu valmistajiin jo etukäteen ja ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi.

Laadukkaat LVI-tarvikkeet = Laadukas lopputulos!

Missä tahansa LVI-töissä tärkeää on paitsi osaava putkimies, myös laadukkaat komponentit. Halvimmat mahdolliset LVI-tarvikkeet eivät välttämättä ole paras vaihtoehto, kun halutaan kestävää, hyvää lopputulosta. Ammattilaisemme käyttävät vain tunnettujen valmistajien osia, mutta kustannukset pyritään silti pitämään kohtuullisina. Muista, että halpojen osien uusiminen tulee yleensä pidemmällä aikavälillä kalliimmaksi, kun asennustöistäkin on maksettava taas uudelleen.

Myymme LVI-tarvikkeita ja varaosia myös erikseen

LVI-asennusten ja muiden töiden yhteydessä toimitamme aina mieluiten korjattavan osan tai tarvikkeen omista valikoimistamme jotta vältytään asiakkaan itse hankkiman tuotteen mahdollisesta toimintaviasta tai puutteesta. Isompien LVI-tarvikkeiden ja -urakoiden yhteydessä annamme hyvät alennukset asennettavista LVI-tarvikkeista ja -varaosista joten asiakkaan ei tarvitse silloin hankkia tarvittavaa tuotetta itse halvemman hinnan takia.

Meiltä saat hankittua myös LVI-varaosia ja -tarvikkeita suoraan ilman, että tekisimme itse asennustyön. Kun hankit meiltä tuotteita, olisi hyvä jos tiedät LVI-numeron korvattavalle tai uudelle tuotteelle, tämä helpottaa huomattavasti sitä, että hankinta onnistuu varmasti. Kaikki myymämme ja toimittamamme LVI-varaosat sekä -tarvikkeet ovat todettu käytännössä markkinoiden parhaiksi tuotteiksi hinta-laatusuhteiltaan. Joten voit olla varma, että meiltä hankittu LVI-tarvike tai -varaosa kestää käytössä pitkään.

Näin yhteistyö kanssamme etenee

1

Tee tarjous tästä.

Pyydä tarjous
2

Olemme sinuun yhteydessä usein jo samana päivänä.

Palvelulu­pauksemme
3

Hinnasta sovitaan aina etukäteen. Ilmainen kartoitus joko etänä tai paikan päällä.

Sovi kartoitus
4

Paikalle saapuu sovittuna aikana pätevä putkimies.

Asentajamme
5

Työt tehdään sujuvasti ja aikataulussa.
Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakas­kokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat

Kuluttaja-arvostelu

Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

Tähti Tähti Tähti Tähti

”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
Rakpool Oy

Yhteistyö hioutuu saumattomaksi vuosien vieriessä

Huoneistoremontteja tekevä Rakpool Oy Hämeenlinnasta kuuluu Putkihuolto Arinan pitkäaikaisiin kumppaneihin. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti jo kymmenkunta vuotta ja jatkuu yhä.

“Työnjälki on ollut hyvää ja toiminta luotettavaa. Aikatauluissa on pysytty ja niissä on pystytty tarvittaessa joustamaankin. Aina on mennyt niin tasaisen hyvästi, että olemme voineet välittää numeron eteenpäinkin, kun joku on tarvinnut putkiasentajaa.”

Reijo Taipale, Rakpool Oy

Lue koko asiakaskokemus »
RK-isännöinti Oy

Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

Lue koko asiakaskokemus »
Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

Tornihaukantie 6 d 71
ESPOO, 02620

Toimisto/varasto
Pihlajatie 27
00270 HELSINKI

Facebook  Linkedin

Putkihuolto Arina Oy © 2021