NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Saneerausviisikko

Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

”Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle”

Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin. Ennen Arinan Markun kanssa alkanutta yhteistyötä työmaalla oli toisinaan hankaluuksia putkifirmojen aikataulujen, työmoraalin ja asiakkaiden kohtaamisenkin kanssa. Kemppainen mietti mistä saisi projekteilleen luotettavan putkifirman. 

Tällä alalla monikaan asia ei ole itsestäänselvyys. Usein on haastavaa saada remonttikohteessa kaikki toimimaan, kuten aikataulu, työnlaatu ja ihan yksinkertaisesti asiakkaiden kanssa toimiminen. Siksi luotettava ja joustava putkifirma on minulle todella tärkeä ja työtä helpottava asia.

Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

Arinasta luotettava yhteistyökumppani

Putkihuolto Arinan kanssa Kemppainen arvostaa asioiden mutkattomuutta. Yhteistyö alkoi sattumalta, kun Kemppainen ja Määttälä tapasivat yhteisellä työmaalla. Työn tekeminen sujui heti niin hyvin, että seuraavaa remonttia suunnitellessa Kemppaisella oli vain yksi vaihtoehto: Arina. 

Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.

Kemppainen käyttää esimerkkinä taannoista projektia, jossa 200 neliöön tuli lattialämmitys useampaan kerrokseen ja useita hankalia viemärimuutoksia. Samalla piti päättää mitkä vesikiertoisista pattereista jätetään paikalleen. Todella haastava ja monimutkainen kokonaisuus saatiin kuivin jaloin maaliin. 

Kokonaisuudessaan Saneerausviisikon ja Arinan yhteistyö on ollut hyödyllinen molemmille yrityksille. Kemppainen on saanut luotettavan ja yhteistyökumppanin, joka auttaa häntä tekemään remonttikohteiden putkityöt mutkattomasti ja nopeasti. Arina puolestaan on laajentanut asiakaskuntaansa. 

 


Muita referenssejämme

RK-isännöinti Oy

Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

Lue koko asiakaskokemus »
Kuluttaja-arvostelu

Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

Tähti Tähti Tähti Tähti

”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
Saneerausviisikko

Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

 

Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

Lue koko asiakaskokemus »
Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

Toimisto / Varasto

Tornihaukantie 6 d 71
02620 ESPOO

Varasto
Pihlajatie 27
00270 HELSINKI

Facebook  Linkedin

Putkihuolto Arina Oy © 2024