NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

RK-isännöinti Oy

Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille. RK-isännöinnin toiminnan kulmakiviä ovat luotettavuus, vankka osaaminen sekä asiakaslähtöisyys. Siksi he tarvitsivat kumppanikseen putkiliikkeen, jolta työt hoituvat näppärästi.

Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista.

Milla Nieminen, RK-Isännöinti Oy

Hyvin toimiva putkiliike on isännöitsijän paras apu

Putkihuolto Arinan kanssa yhteistyö starttasi vuonna 2020. Milla Nieminen isännöintitoimistosta kertoo sen sujuneen varsin hyvin. Jotta RK-isännöinti voi tuottaa laadukasta isännöintipalvelua, he tarvitsevat kumppanikseen putkiliikkeen, jonka toimitusajat eivät veny liian pitkiksi. Taloyhtiöiden asukkaat haluavat isännöitsijän huolehtivan korjaus- ja huoltotöistä rivakasti.

Nieminen löysi Arinan Googlen karttahaun perusteella, kun hän haki sopivaa yritystä, jonka toiminta-alue olisi taloyhtiöiden lähellä. Hän otti yhteyttä ja alusta saakka kommunikoinnista jäi hänelle hyvä fiilis. “Pääasiassa yhteydenpito hoituu sujuvasti sähköpostitse. He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti”, kertoo Nieminen. Useimmiten tilattavat työt ovat osakkaiden ilmoittamia, pienimuotoisia korjaus- tai huoltotöitä.

Luottamus on kaikki kaikessa

“Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista”, antaa Nieminen positiivista palautetta. “Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista”, jatkaa hän vielä ja lisää: “Asiakaspalvelu on ollut ystävällistä.”

Nieminen kertoo jatkavansa yhteistyötä mielellään ja suositelleensa Arinaa useinkin. “Olemme pieni toimija ja usein käytämme samoja, yhteisesti hyviksi todettuja palveluntarjoajia muiden toimijoiden kanssa. Olen luottavaisin mielin antanut Arinan yhteystiedot myös osakkaille, joilla on tullut aihetta muihin kuin isännöitsijälle kuuluviin töihin. Oletan, että nekin ovat sujuneet hyvin, koska perästä ei ole kuulunut”, toteaa Nieminen hyvillään.

 


Muita referenssejämme

RK-isännöinti Oy

Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

Lue koko asiakaskokemus »
Kuluttaja-arvostelu

Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

Tähti Tähti Tähti Tähti

”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
Saneerausviisikko

Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

 

Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

Lue koko asiakaskokemus »
Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

Toimisto / Varasto

Tornihaukantie 6 d 71
02620 ESPOO

Varasto
Pihlajatie 27
00270 HELSINKI

Facebook  Linkedin

Putkihuolto Arina Oy © 2024