NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Ilmavesilämpöpumpun asennus

Ilmainen kartoituskäynti pk-seudulla
Soita ja kysy lisää

Ilmavesilämpöpumppu

Asennus ja huolto samasta osoitteesta

  Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
  Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

  Euro

  Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

  24h

  Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

  Kokemus

  20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

  Ilmavesilämpöpumppu

  Asennus ja huolto samasta osoitteesta

   Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
   Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

   Ilmavesilämpöpumppu asennettuna - Putkihuolto Arina

   Ilmavesilämpöpumppu asennettuna pääkaupunkiseudun alueella

   Ilmavesilämpöpumppu on suosittu ratkaisu omakotitaloon, sillä se tuo säästöjä sähkönkulutukseen ja lisää merkittävästi asumismukavuutta. Meiltä saat Viessmannin, Boschin ja Niben laadukkaat laitteet asennettuna koko pk-seudun alueelle. Pumpun avulla voit säästää jopa 50–60 % lämmityskuluissa.

   Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, niin otamme mitat ja teemme tarjouksen!

   Miksi ilmavesilämpöpumppu?

   Ilma-vesilämpöpumppu ottaa talteen ulkoilmaa, lämmittää sen ja siirtää kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpun avulla voidaan lämmittää koko kiinteistöä ja samalla myös käyttövettä. Järjestelmä eroaa merkittävästi ilmalämpöpumpusta, jossa lämpöä puhalletaan puhaltimen kautta vain yhteen huoneeseen.
    

   • Puhtaampaa sisäilmaa, kun energia tulee ulkoilmasta
   • Säästää merkittävästi sähköä
   • Maksaa itsensä takaisin jopa viidessä vuodessa
   • Kiinteistön lämmitys onnistuu helposti
   • Lisää asumismukavuutta

   Millaiseen kohteeseen ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa?

   Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteeseenkin. Laitteet ovat yleistyneet etenkin alle 200 m²:n rakennuksissa, mutta niitä voidaan asentaa myös suurempiin kohteisiin. Suuremmissa rakennuksissa laitteiston oikea mitoitus on tärkeässä roolissa. Vesi-ilmalämpöpumppu voidaan asentaa kohteisiin, joissa on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Mikäli kohteessa on sähkölämmitys, se täytyy ensin vaihtaa toiseen lämmitysmuotoon, jolloin projekti on laajempi.

   Näin ilmavesilämpöpumpun asennus tapahtuu

   • Ilmainen kartoituskäynti koko pk-seudulla
   • Kartoituskäynnin aikana otetaan mitat kohteesta ja selvitetään, tarvitseeko patteriventtiilit vaihtaa tai lattialämmitys ilmata
   • Tämän jälkeen lasketaan urakkahinta koko avaimet käteen -projektille ja annetaan aika-arvio
   • Asennus tehdään sovittuna ajankohtana kohteesta ja purkutöistä riippuen 1–5 päivässä
   • Käyttöopastus
   • Kattavat huoltopalvelut myös jatkossa

   Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna

   Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumpun hinta on alkaen 7 495 € (norm. 9 900 €). Paketti sisältää puskurivaraajan sekä sisä- ja ulkoyksikön. Asennuksen hinta määritellään kartoituskäynnin yhteydessä. Ilmavesilämpöpumpun asennuskustannuksiin vaikuttaa esimerkiksi se, onko kohteessa vanha öljykattila, joka täytyy purkaa ja viedä kierrätykseen, sekä se, kuinka pitkä matka sisä- ja ulkoyksikön välillä on. Asennus sisältää sähkö-, asennus- ja nestetyöt. Lähtökohtaisesti vesi-ilmalämpöpumpun asennus maksaa alkaen 3 000 €. Työn osuudesta saa kotitalousvähennystä, eli verotuksessa voidaan vähentää 40 %. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

   Asennus- ja toimitusaika

   Ilmavesilämpöpumppuja voidaan asentaa ympäri vuoden. Asennukseen kuluu yleensä 1–2 päivää, mutta mikäli kohteessa toteutetaan purkutöitä, kuten vanhan öljykattilan purku ja poisvienti, asennus voi kestää 1–5 päivää. Projektin aika-arvio annetaan kartoituskäynnin yhteydessä. Ilmavesilämpöpumppujen toimitusaika on yleensä 10–14 viikkoa tilauksesta. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, mikäli haluaa laitteen toimintakuntoon esimerkiksi ennen pakkasia tai kesähelteitä.

   Viessmann ilma-vesilämpöpumppu

   Viessmann Group on saksalainen suuryritys ja yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys-, teollisuus- ja kylmäjärjestelmien valmistajista. Myymme ja asennamme Viessmann Split ilmavesilämpöpumppua, jonka malli on Vitocal 222-S. Se hyödyntää ulkoilmasta saatavaa lämpöä eli toimii ympäristöystävällisesti ja tuo kustannussäästöjä.

   Laitetta voidaan käyttää joko pelkästään lämmitysjärjestelmänä tai lämmittämiseen ja viilentämiseen. Kompakti ilma-vesilämpöpumppu Vitocal 222-S on kustannustehokas energiakeskus omakotitaloihin, oli kyseessä sitten saneerauskohde tai uudisrakennus.

   Vitocal 222-S:n edut

   • Hiljainen sisäyksikkö ja ilmaa ohjaava ulkoyksikkö on erotettu toisistaan
   • Ulkoyksikön joustava asennus
   • Sisäyksikön kompakti koko
   • Integroitu 220 l varaaja, lämpimän käyttöveden tuotto n. 300 l
   • Ulkoilmasta saadun energian optimaalinen hyödyntäminen
   • Energiatehokkuusluokka A+++
   • Säätölaitteessa (Vitotronic 200) helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä suuri, valaistu näyttö
   • Puhelinsovelluksella laitetta voidaan hallita myös etänä
   Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumppu.

   Meiltä myös Bosch ja Nibe ilmavesilämpöpumput

   Viessmannin lisäksi asennamme myös Boschin ja Niben ilmavesilämpöpumppuja. Bosch on Euroopan suurimpia lämmitystuotteiden valmistajia. Boschin ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Pohjoismaiden oloihin, ja se tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon kiinteistön päälämmönlähteeksi tai vanhan järjestelmän rinnalle.

   Nibe on puolestaan ruotsalainen laatumerkki, johon moni suomalainen luottaa. Niben vesi-ilmalämpöpumput ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Kysy eri vaihtoehdoista!

   Vanhan lämmitysjärjestelmän päivitys

   Kartoituskäynnillä selvitämme myös vanhan vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän päivitystarpeet. Patteriventtiilit voidaan uusia ilmavesilämpöpumpun asennuksen yhteydessä, mikäli ne ovat vanhat ja kalkkeutuneet. Tämä tehostaa myös pumpun hyötysuhdetta. Lisäksi tarkistamme, kannattaako lattialämmitys ilmata, jotta järjestelmä saadaan toimimaan optimaalisesti. Puramme myös vanhat öljykattilat ja viemme ne kierrätykseen.

   Takuu ja huolto

   Annamme ilmavesilämpöpumpun asennustyölle kahden vuoden takuun. Laitteilla on lisäksi omat takuuajat, jotka vaihtelevat yleensä 3–5 vuoden välillä.

   Suosittelemme huoltamaan laitteet kolmen vuoden välein. Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut asentamiimme laitteisiin. Varaa huolto tästä >> 0400 599 512

   Ota yhteyttä Putkihuolto Arinaan

   Palvelemme koko pääkaupunkiseudun alueella, pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Saat meiltä ilmavesilämpöpumput, asennuksen ja huollon – kaikki samasta osoitteesta. Olemme täyden palvelun putkiliike, joka palvelee kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yritysasiakkaita kiireettömissä ja akuuteissa tarpeissa.

   Näin yhteistyö kanssamme etenee

   1

   Tee tarjous tästä.

   Pyydä tarjous
   2

   Olemme sinuun yhteydessä usein jo samana päivänä.

   Palvelulu­pauksemme
   3

   Hinnasta sovitaan aina etukäteen. Ilmainen kartoitus joko etänä tai paikan päällä.

   Sovi kartoitus
   4

   Paikalle saapuu sovittuna aikana pätevä putkimies.

   Asentajamme
   5

   Työt tehdään sujuvasti ja aikataulussa.
   Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

   Asiakas­kokemukset

   Mitä asiakkaamme sanovat

   Saneerausviisikko

   Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

   Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

   ”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

    

   Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

   Lue koko asiakaskokemus »
   Kuluttaja-arvostelu

   Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

   Tähti Tähti Tähti Tähti

   ”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

   Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
   RK-isännöinti Oy

   Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

   RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

   ”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

   Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

   Lue koko asiakaskokemus »
   Euro

   Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

   24h

   Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

   Kokemus

   20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

   Putkihuolto Arina

   Toimisto / Varasto

   Tornihaukantie 6 d 71
   02620 ESPOO

    

   Facebook  Linkedin

   Putkihuolto Arina Oy © 2024