Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Ilmavesilämpöpumpun asennus

Ilmainen kartoituskäynti pk-seudulla
Soita ja kysy lisää
Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Ilmavesilämpöpumppu asennettuna - Putkihuolto Arina

Ilmavesilämpöpumppu asennettuna pääkaupunkiseudun alueella

Ilmavesilämpöpumppu on suosittu ratkaisu omakotitaloon, sillä se tuo säästöjä sähkönkulutukseen ja lisää merkittävästi asumismukavuutta. Meiltä saat Viessmannin, Boschin ja Niben laadukkaat laitteet asennettuna koko pk-seudun alueelle. Pumpun avulla voit säästää jopa 50–60 % lämmityskuluissa.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, niin otamme mitat ja teemme tarjouksen!

Miksi ilmavesilämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa talteen ulkoilmaa, lämmittää sen ja siirtää kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpun avulla voidaan lämmittää koko kiinteistöä ja samalla myös käyttövettä. Järjestelmä eroaa merkittävästi ilmalämpöpumpusta, jossa lämpöä puhalletaan puhaltimen kautta vain yhteen huoneeseen.
 

 • Puhtaampaa sisäilmaa, kun energia tulee ulkoilmasta
 • Säästää merkittävästi sähköä
 • Maksaa itsensä takaisin jopa viidessä vuodessa
 • Kiinteistön lämmitys onnistuu helposti
 • Lisää asumismukavuutta

Millaiseen kohteeseen ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa?

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteeseenkin. Laitteet ovat yleistyneet etenkin alle 200 m²:n rakennuksissa, mutta niitä voidaan asentaa myös suurempiin kohteisiin. Suuremmissa rakennuksissa laitteiston oikea mitoitus on tärkeässä roolissa. Vesi-ilmalämpöpumppu voidaan asentaa kohteisiin, joissa on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Mikäli kohteessa on sähkölämmitys, se täytyy ensin vaihtaa toiseen lämmitysmuotoon, jolloin projekti on laajempi.

Näin ilmavesilämpöpumpun asennus tapahtuu

 • Ilmainen kartoituskäynti koko pk-seudulla
 • Kartoituskäynnin aikana otetaan mitat kohteesta ja selvitetään, tarvitseeko patteriventtiilit vaihtaa tai lattialämmitys ilmata
 • Tämän jälkeen lasketaan urakkahinta koko avaimet käteen -projektille ja annetaan aika-arvio
 • Asennus tehdään sovittuna ajankohtana kohteesta ja purkutöistä riippuen 1–5 päivässä
 • Käyttöopastus
 • Kattavat huoltopalvelut myös jatkossa

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna

Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumpun hinta on alkaen 7 495 € (norm. 9 900 €). Paketti sisältää puskurivaraajan sekä sisä- ja ulkoyksikön. Asennuksen hinta määritellään kartoituskäynnin yhteydessä. Asennuskustannuksiin vaikuttaa esimerkiksi se, onko kohteessa vanha öljykattila, joka täytyy purkaa ja viedä kierrätykseen. Ilmavesilämpöpumpun asennuksen hintaan vaikuttaa lisäksi muun muassa se, kuinka pitkä matka sisä- ja ulkoyksikön välillä on. Asennus sisältää sähkö-, asennus- ja nestetyöt. Lähtökohtaisesti vesi-ilmalämpöpumpun asennus maksaa alkaen 3 000 €. Työn osuudesta saa kotitalousvähennystä, eli verotuksessa voidaan vähentää 40 %. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Asennus- ja toimitusaika

Ilmavesilämpöpumppuja voidaan asentaa ympäri vuoden. Asennukseen kuluu yleensä 1–2 päivää, mutta mikäli kohteessa toteutetaan purkutöitä, kuten vanhan öljykattilan purku ja poisvienti, asennus voi kestää 1–5 päivää. Projektin aika-arvio annetaan kartoituskäynnin yhteydessä. Ilmavesilämpöpumppujen toimitusaika on yleensä 10–14 viikkoa tilauksesta. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, mikäli haluaa laitteen toimintakuntoon esimerkiksi ennen pakkasia tai kesähelteitä.

Viessmann ilma-vesilämpöpumppu

Viessmann Group on saksalainen suuryritys ja yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys-, teollisuus- ja kylmäjärjestelmien valmistajista. Myymme ja asennamme Viessmann Split ilmavesilämpöpumppua, jonka malli on Vitocal 222-S. Se hyödyntää ulkoilmasta saatavaa lämpöä eli toimii ympäristöystävällisesti ja tuo kustannussäästöjä.

Laitetta voidaan käyttää joko pelkästään lämmitysjärjestelmänä tai lämmittämiseen ja viilentämiseen. Kompakti ilma-vesilämpöpumppu Vitocal 222-S on kustannustehokas energiakeskus omakotitaloihin, oli kyseessä sitten saneerauskohde tai uudisrakennus.

Vitocal 222-S:n edut

 • Hiljainen sisäyksikkö ja ilmaa ohjaava ulkoyksikkö on erotettu toisistaan
 • Ulkoyksikön joustava asennus
 • Sisäyksikön kompakti koko
 • Integroitu 220 l varaaja, lämpimän käyttöveden tuotto n. 300 l
 • Ulkoilmasta saadun energian optimaalinen hyödyntäminen
 • Energiatehokkuusluokka A+++
 • Säätölaitteessa (Vitotronic 200) helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä suuri, valaistu näyttö
 • Puhelinsovelluksella laitetta voidaan hallita myös etänä
Putkihuolto Arinalta Viessmann ilma vesilämpöpumppu, Nibe ilmavesilämpöpumppu sekä Bosch ilma vesilämpöpumppu

Meiltä myös Bosch ja Nibe ilmavesilämpöpumput

Viessmannin lisäksi asennamme myös Boschin ja Niben ilmavesilämpöpumppuja. Bosch on Euroopan suurimpia lämmitystuotteiden valmistajia. Boschin ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Pohjoismaiden oloihin, ja se tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon kiinteistön päälämmönlähteeksi tai vanhan järjestelmän rinnalle.

Nibe on puolestaan ruotsalainen laatumerkki, johon moni suomalainen luottaa. Niben vesi-ilmalämpöpumput ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Kysy eri vaihtoehdoista!

Vanhan lämmitysjärjestelmän päivitys

Kartoituskäynnillä selvitämme myös vanhan vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän päivitystarpeet. Patteriventtiilit voidaan uusia ilmavesilämpöpumpun asennuksen yhteydessä, mikäli ne ovat vanhat ja kalkkeutuneet. Tämä tehostaa myös pumpun hyötysuhdetta. Lisäksi tarkistamme, kannattaako lattialämmitys ilmata, jotta järjestelmä saadaan toimimaan optimaalisesti. Puramme myös vanhat öljykattilat ja viemme ne kierrätykseen.

Takuu ja huolto

Annamme ilmavesilämpöpumpun asennustyölle kahden vuoden takuun. Laitteilla on lisäksi omat takuuajat, jotka vaihtelevat yleensä 3–5 vuoden välillä.

Suosittelemme huoltamaan laitteet kolmen vuoden välein. Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut asentamiimme laitteisiin. Varaa huolto tästä >> 0400 599 512

Ota yhteyttä Putkihuolto Arinaan

Palvelemme koko pääkaupunkiseudun alueella, pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Saat meiltä ilmavesilämpöpumput, asennuksen ja huollon – kaikki samasta osoitteesta. Olemme täyden palvelun putkiliike, joka palvelee kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yritysasiakkaita kiireettömissä ja akuuteissa tarpeissa.

Näin yhteistyö kanssamme etenee

1

Tee tarjous tästä.

Pyydä tarjous
2

Olemme sinuun yhteydessä usein jo samana päivänä.

Palvelulu­pauksemme
3

Hinnasta sovitaan aina etukäteen. Ilmainen kartoitus joko etänä tai paikan päällä.

Sovi kartoitus
4

Paikalle saapuu sovittuna aikana pätevä putkimies.

Asentajamme
5

Työt tehdään sujuvasti ja aikataulussa.
Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakas­kokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat

Saneerausviisikko

Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

 

Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

Lue koko asiakaskokemus »
Kuluttaja-arvostelu

Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

Tähti Tähti Tähti Tähti

”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
RK-isännöinti Oy

Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

Lue koko asiakaskokemus »
Euro

Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

24h

Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

Kokemus

20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Putkihuolto Arina

Toimisto / Varasto

Tornihaukantie 6 d 71
02620 ESPOO

Varasto
Pihlajatie 27
00270 HELSINKI

Facebook  Linkedin

Putkihuolto Arina Oy © 2024