NIBE F 1245-8 MAALÄMPÖPUMPPU - NYT VAIN 7985 €

KAUKOLÄMPÖKESKUS HÖGFORSGST - ALKAEN VAIN 3295 €

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - ALKAEN VAIN 6495 €

Täyden palvelun putkiliike - päivystämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 24 h/vrk

Täyden palvelun putkiliike

Kosteusmittaukset pääkaupunkiseudulla

Luotettavat kosteusmittaukset niin yksityisille, kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille
Soita ja kysy lisää!

Tilaa kosteusmittaus

  Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
  Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

  Euro

  Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

  24h

  Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

  Kokemus

  20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

  Tilaa kosteusmittaus

   Putkihuolto Arina käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »
   Vahvistamme sähköiset tilaukset sinulle 1 arkipäivän kuluessa. Puhelimitse tulleisiin tilauksiin reagoimme välittömästi.

   kosteusmittaus.

   Kosteusmittaus luotettavasti Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä muualla Uudellamaalla

   Putkihuolto Arina Oy palvelee luotettavasti myös kosteusmittausten osalta sekä yksityisiä kuluttajia että taloyhtiöitä sekä yrityksiä. Tarkkuus ja tulosten luotettavuus ovat tärkeitä kosteusmittauksissa, ja toteutammekin työt aina laadukkaalla laitteistolla sekä pätevillä tekijöillä. Pääasiallista palvelualuettamme ovat Espoo, Helsinki ja Vantaa sekä sopimuksen mukaan koko muukin Uusimaa. Ota meihin heti yhteyttä, mikäli huomaat tiloissa kosteusvaurioita tai epäilet vesivahinkoa – näin säästyt isommilta murheilta ja säästät ihan selvää rahaa.

   Kosteusmittaukset pintamittauksina sekä näyttein

   Pintakosteusmittauksella selvitetään kosteuseroja ilman, että mitattavia rakenteita rikotaan. Tässä menetelmässä käytetään mittauslaitetta, joka mittaa ympäristössä olevat poikkeavat kosteusarvot.  Tällöin on tarkoituksena selvittää tutkittavien kohteiden kosteustilanne ja mahdollisten potentiaalisten kosteusvaurioiden olemassaolo. Myös mahdollisia kosteusriskejä pystytään selvittämään kun tehdään pintakosteusmittausta.

   Yleisempää on tehdä kosteusmittausta käyttämällä näytepalamittausta. Näytepalan ei tarvitse olla kovinkaan suuri. Näytepalamittaus on ylivoimaisesti tarkin ja luotettavin mittausmenetelmä esimerkiksi betonin suhteellisen kosteuden selvittämiseen. Tämän mittaustavan luotettavuus perustuu siihen, että olosuhteiden aiheuttamat vaihtelut eivät altista näytepalamittausta samalla tavalla kuin muissa menetelmissä voi tapahtua. Optimaalisen ja sopivimman näytteenottopaikan varmistamiseen voidaan käyttää tarvittaessa lämpökameraa. Kosteusmittauksia voidaan tehdä niin, kerros-, rivi- kuin omakotitaloissakin sekä varasto, toimisto- ja liiketiloissa.

   Kosteusvaurio pitää ottaa tosissaan

   Kosteusvaurio on aina vakava ongelma ja siihen pitää aina myös suhtautua sen mukaisella vakavuudella. Kosteusvaurio voi pahimmillaan aiheuttaa homeen syntymisen rakennuksen sisätiloihin. Home voi aiheuttaa lukuisia terveysongelmia kuten päänsärkyä, silmien kirvelyä, nenän tukkoisuutta, ylähengitysoireita, iho-oireita sekä muita ärsytysoireiluja ja jopa flunssankaltaista jatkuvaa yleisoireilua. Siksi kosteusvaurio on aina syytä paikantaa mahdollisimman pian ja tehdä korjaustoimenpiteet mahdollisimman nopeasti. Pahimmassa tapauksessa jo alle vuoden oleskelu kosteusvaurion kokeneessa rakennuksessa riittää pysyvän, mahdollisesti jopa vakavan altistumisen syntymiseen.

   Milloin on syytä epäillä kosteusvauriota ja tilata kosteusmittaus

   Kosteusvaurion kärsineelle rakennukselle hyvin tyypillistä on maakellarimainen, imelähkö ja tunkkainen haju. Tämä on miltei aina selvä merkki rakennuksessa piilevästä kosteus- ja homevauriosta. Aina rakennuksessa ei ilmene kyseistä hajuhaittaa, jolloin kosteusvaurion toteamiseen tarvitaan ammattilaisen tekemä tutkimus.

   Mikäli epäilet kosteusvauriota, tilaa kosteusmittaus heti, jotta ongelmaan voidaan reagoida heti ja tehdä tarvittavat toimenpiteet nopeasti.

   Tilaa kosteusmittaus nopeasti ja luotettavasti Arinalta

   Toteutamme kosteusmittaukset luotettavasti ja kokemuksella Espoossa, Helsingissä ja muualla Uudellamaalla. Palvelemme niin yksityisiä kuluttajia, taloyhtiöitä ja yrityksiä. Kosteusmittauksen tekee aina pätevä ammattilainen ja näytteet tutkitaan laboratoriossa.

   Miten tilaan kosteusmittauksen Arinalta?


   • Ota yhteyttä meihin joko soittamalla tai laittamalla sähköpostiviestiä ja kerro mahdollisimman tarkkaan kosteusvaurioepäilyksestä tai -oireista.
   • Tämän jälkeen sovitaan ajankohta mittaukselle.
   • Mittauksen jälkeen tehdään laboratorioanalyysi näytteelle.
   • Tulos raportoidaan aina asiakkaalle ja annetaan vaihtoehdot mahdollisille jatkotoimenpiteille.

   Ota yhteyttä

   Mitä asiakkaamme sanovat

   Saneerausviisikko

   Arinan työntekijät näkevät kokonaisuuden saapuessaan työmaalle

   Saneerausviisikko on Uudellamaalla toimiva remonttifirma, jota pyörittää Jani Kemppainen. Yritys on keskittynyt pääosin kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin.

   ”Melkeinpä jokaisella keikalla Arina on nykyisin mukana. Yhdessä suunnittelemme kokonaisuuden ja kalustukset. Täytyy sanoa, että Arinan työntekijät tulevat hienosti asiakkaiden kanssa toimeen – ja mun kanssa toimeen. Ja Arinan työntekijät ovat nopeita. Homma toimii, eikä paikalle tulla kolmen viikon päästä ihmettelemään.” 

    

   Jani Kemppainen, Saneerausviisikko

   Lue koko asiakaskokemus »
   Kuluttaja-arvostelu

   Saunan lattialämmityksen ruosteisten putkien vaihtaminen uusiin.

   Tähti Tähti Tähti Tähti

   ”Työ sujui ripeästi ja mistä oli sovittu piti, asiat hoitui hyvässä yhteishengessä. Kaikki tekijät ovat todella, erittäin ammattitaitoisia ja työn jälki sen mukaista. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

   Lisää arvosteluja Urakkamaailmasta »
   RK-isännöinti Oy

   Nopeus ja laatu ovat valttia taloyhtiöiden putkihuolenpidossa

   RK-isännöinti Oy tarjoaa isännöintiä Espoossa ja Lohjalla vasta rakennetuille sekä iäkkäämmille taloyhtiöille.

   ”He vastaavat ripeästi ja hoitavat hommansa rivakasti. Minulla on hyvä kokemus Arinasta. He pääsevät tulemaan nopeallakin aikataululla, mikä on tässä työssä tärkeää. Lisäksi heidän työnjälkeensä voi luottaa ja palvelut ovat kohtuuhintaista. Työt hoituvat nopeasti eikä laadussa ole moittimista.”

   Milla Nieminen, RK-isännöinti Oy

   Lue koko asiakaskokemus »
   Euro

   Kilpailukykyiset hinnat, ilmainen kartoituskäynti yli 8h töihin

   24h

   Nopeat vastaukset ja 24h päivystys

   Kokemus

   20 vuoden kokemuksella palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

   Putkihuolto Arina

   Toimisto / Varasto

   Tornihaukantie 6 d 71
   02620 ESPOO

   Varasto
   Pihlajatie 27
   00270 HELSINKI

   Facebook  Linkedin

   Putkihuolto Arina Oy © 2024